Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Våra utbildningsområden

Välkommen till Vårdyrkeshögskolan

Genom att läsa en utbildning hos oss på VH investerar du i din framtid, oavsett om du vill landa i rätt yrkesroll direkt efter gymnasiet eller om du som arbetat i flera år vill vidareutvecklas och byta karriär. Våra yrkeshögskoleutbildningar är alltid kostnadsfria och CSN-berättigade.

Vi utbildar människor för människor!


Anpassade trygga studier

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd för att minska risken för smittspridning av Covid-19. Vill du veta mer om vilka specifika åtgärder som har tagits, mejla till info@vardyrkeshogskolan.se.

Håll i, håll ut, håll avstånd!

raknare_number+

Studerande

Just nu har vi drygt 450 aktiva studerande på Vårdyrkeshögskolan. Vill du bli en av dem? Se var vi finns närmast dig!

raknare_number+

Examinerade

Över 900 personer har hittills tagit examen från VH. Hitta din drömutbildning här.

raknare_number+

Samarbeten

Vi samarbetar med cirka 500 utbildare och företag kring våra utbildningar. Vill du engagera dig? Läs mer om våra samarbeten.

Våra event

Digitala informationsträffar Featured blid Event

10/03/2021

Digitala informationsträffar

Vi vet att det kan snurra många frågor i huvudet för dig som funderar på att söka en utbildning. Därför anordnar vi på Vårdyrkeshögskolan digitala informationsträffar så att du kan få svar på alla dina frågor och känna dig trygg i ditt val av utbildning.

Studentavdelning Blid

Möt våra studerande

Träffa våra studerande och alumni! Med över 900 personer som har tagit examen från Vårdyrkeshögskolan, så finns det många personer som numera är i arbetslivet att lära känna. Klicka in dig på den här sidan – det perfekta stället för dig som är studiesugen, och vill veta mer om en specifik utbildning och vad som händer hos oss ur de studerandes perspektiv.

Läs alla våra intervjuer >>

Därför ska du välja Vårdyrkeshögskolan

93% av YH-studerande får jobb efter examen.

Utbildningarnas innehåll är skräddarsytt tillsammans med branschen.

Våra utbildare har lång erfarenhet av sitt utbildningsområde.

Alla utbildningar på VH innehåller perioder med LIA (praktik).