Hoppa till innehållet

Nätverk för tidigare studerande

Det är med stolthet och glädje vi följer våra tusentals alumner som idag jobbar i olika delar av hälso- och sjukvården. Du som tidigare studerande på Vårdyrkeshögskolan är viktig för oss! Välkommen att gå med i vårt alumninätverk där du får ta del av exklusiva erbjudanden och inbjudningar.

Engagera dig efter studierna

Något vi är oerhört stolta över är att flera av våra studerande fortsätter att engagera sig hos Vårdyrkeshögskolan även efter sina studier. Vissa sitter med i ledningsgrupper och andra gästföreläser eller tar emot LIA-praktikanter.

LinkedIn-grupp

Eftersom vi älskar att hålla kontakt med våra alumner är du varmt välkommen att gå med i vår LinkedIn-grupp. Här samlas vi för att bygga vidare på relationer vi fått under studietiden, men även tipsa om lediga tjänster och LIA-platser.

• Digitala kurser

Under ett arbetsliv uppstår ständigt behov av fördjupning och kompetensutveckling. Hos oss kan du fortsätta utvecklas genom kurser som ger dig förnyad kunskap ”upskill” och fördjupad kunskap ”reskill”.

• Företagsutbildningar

Vill du kompetensutvecklas tillsammans med dina kollegor? Vi skräddarsyr uppdragsutbildningar och anpassar upplägget till att passa just din verksamhet. Lyft den interna kunskapsnivån!

Möt tidigare studerande

Vill du dela med dig av din karriärresa? Välkommen att kontakta Vårdyrkeshögskolans marknadsteam på marknad@plushogskolan.se.