Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Kul att du har hittat hit!

Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer, kommande event och inspiration. Nyheter och event är perfekt för dig som vill veta vad som händer hos oss, det kan handla om nya utbildningar eller när du kan besöka oss, genom medverkan på informationsträffar eller mässor. Missa inte heller våra tips och inspiration, där kan du läsa om allt ifrån hur du på bästa sätt planerar dina distansstudier till hur du söker jobb efter examen.

För dig som är nyfiken på en specifik utbildning eller bransch utifrån en studerandes perspektiv så ska du definitivt spana in våra intervjuer, som vi även gör med företagsrepresentanter och personal då och då. Har du specifika frågor som rör någon av våra YH-utbildningar? Spana in vår FAQ.

Våra pressmeddelanden

Följ AcadeMedia på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden, som publiceras genom just AcadeMedia som Vårdyrkeshögskolan är en del av.


Digitala informationsträffar Featured blid Event

09/02/2021

Digitala informationsträffar

Vi vet att det kan snurra många frågor i huvudet för dig som funderar på att söka en utbildning. Därför anordnar vi på Vårdyrkeshögskolan digitala informationsträffar så att du kan få svar på alla dina frågor och känna dig trygg i ditt val av utbildning.

Digital informationsträff om Steriltekniker Featured blid Event

19/03/2020

Digital informationsträff om Steriltekniker

Nyfiken på distansutbildningen Steriltekniker? Välkommen på digital informationsträff den 1 april, så berättar vi mer om utbildningen och allt som hör till att läsa på en yrkeshögskola.

Informationsträff i Uddevalla Featured blid Event

27/02/2020

Informationsträff i Uddevalla

Välkommen på digital informationsträff via livesändning den 19 mars, för dig som är intresserad av distansutbildningen Steriltekniker.

Ansökan öppnar för HT-20 Featured blid Event

08/01/2020

Ansökan öppnar för HT-20

Ansökan till höstens utbildningsstarter öppnar 3 februari. Här finner du hela utbildningsutbudet för 2020!

Stöd Musikhjälpen – gå på föreläsning Featured blid Event

11/12/2019

Stöd Musikhjälpen – gå på föreläsning

Stötta Musikhjälpens arbete senast 31 december och gå på en unik föreläsning om hur du bemöter en person med trauma den 10 februari.

Antagningsbesked för Kontakttolk Arabiska/Dari Featured blid Event

04/11/2019

Antagningsbesked för Kontakttolk Arabiska/Dari

Den 4 december får du som ansökt till Kontakttolk Arabiska/Dari ditt antagningsbesked.