Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ansökan för HT-21 är öppen

Nyhet - 02/10/2021

Dags att investera i kunskap? Din karriär startar hos Vårdyrkeshögskolan! Nu är ansökningswebben öppen så att du kan ta steget närmare ditt drömyrke. Är du framtidens tandsköterska eller medicinsk sekreterare? Välkommen med din ansökan!

  • Ansökan öppnar: 10 februari
  • Ansökan stänger: 15 april
  • Antagningsbesked: 22 juni

Utbildningar öppna för ansökan

Digitala informationsträffar

Osäker på om utbildningen du fungerar på passar dig? Eller har du frågor om upplägget eller innehållet? För att du ska känna dig säker på att du väljer rätt utbildning har vi under våren digitala infoträffar där du får veta mer om den specifika utbildningen. Du ges även möjlighet att ställa eventuella frågor. Vanligtvis hålls dessa informationsträffar i våra lokaler, men i år kommer vi att sända dem online via Microsoft Teams. Hitta din digitala informationsträff »

Studieanpassningar under Covid-19

Det senaste året ha minst sagt varit annorlunda på grund av Covid-19 pandemin. Vi, tillsammans med många andra, har fått tänka om och ställa om. På bara 48 timmar gick vi från platsbunden undervisning till distansundervisning, och självklart fortsätter vi att följa Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att vi kan erbjuda trygga studier. Det innebär att en platsbunden utbildning som startar i höst temporärt kan komma att bedrivas på distans.