Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Hitta rätt utbildning med denna tjänst

Nyhet - 11/12/2020

Idag finns det fler alternativ än någonsin tidigare när det kommer till utbildnings- och yrkesval. Att hitta vad just du vill ägna livet åt kan vara svårt, och om du väl hittat rätt kanske du har frågetecken som behöver redas ut innan du kan påbörja din utbildning. Nu kan du vara lugn, nu lanseras Snackamedsyv.se! Tjänsten för dig som vill reda ut alla frågor och funderingar kring ditt utbildningsval.

Studie- och yrkesvägledning online

Traditionellt sett erbjuder kommunen dig möjligheten att boka ett möte för studievägledning. Med det nya initiativet Snackamedsyv.se så finns det möjlighet att få vägledning även online, av studie- och yrkesvägledare inom AcadeMedia – norra Europas största utbildningsföretag. När du bokar kan du välja mellan att få rådgivning via telefon, chatt och videosamtal, allt för att det ska passa dig så bra som möjligt.


Mer om Snackamedsyv.se

Snackamedsyv.se är en hemsida som har funnits sedan 2019, men den riktade sig från början endast till yngre studerande. I samarbete med AcadeMedia, som Vårdyrkeshögskolan är en del av, erbjöds vägledning till de som skulle börja grundskolan eller gymnasiet. Men till följd av ett ökat behov av vägledning även för vidareutbildning och med tanke på att VH utbildar vuxna, så har Snackamedsyv.se nu utvecklats till att även innefatta just vuxenutbildningar. Det innebär alltså att du kan få rådgivning kring yrkeshögskoleutbildningar!