Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Kort YH i pedagogik öppnar för sen anmälan

Nyhet - 09/09/2020

Pedagogik i fjärr- och distansundervisning är en utbildningsnyhet som vi kunde presentera redan i somras! Det är en helt ny yrkeshögskoleutbildning som är en del av konceptet ”korta YH-utbildningar”. Korta utbildningar inom yrkeshögskolan är ett nytt koncept som ger nya möjligheter till kompetensutveckling. Som namnet låter, så är det komprimerade utbildningar som passar bra för dig som vill fylla på med mer kunskap eller är i behov av en omställning.

Sen anmälan – en sista chans att bli antagen

Pedagogik i fjärr- och distansundervisning är en väldigt relevant utbildning, både idag och för framtiden! Och nu har vi nöjet att öppna upp för sen anmälan till starten den 28 september 2020, för dig som missade att ansöka under ordinarie ansökningstid. Det betyder att du fortfarande har en chans att bli antagen och börja plugga redan i slutet av september!

Glöm inte bort att en utbildning som är öppen för sen anmälan kan komma att stängas med kort varsel, så tveka inte med att skicka in din sena anmälan så snart som möjligt.

Hur du gör en sen anmälan

  1. Klicka på knappen ”Gör en sen anmälan” på utbildningens sida.
  2. Registrera ett konto i ansökningswebben eller logga in med dina användaruppgifter om du redan har ett konto på yh-antagning.se.
  3. Välj vilken eller vilka utbildningar du vill söka samt på vilken ort.
  4. Ladda upp dina gymnasiebetyg och övriga dokument som behövs för att visa att du är behörig. Ladda enbart upp arbetsintyg ifall det är ett av behörighetskraven för utbildningen eller om du behöver visa att du har erhållit motsvarande kunskap från exempelvis en gymnasiekurs eller arbetslivserfarenhet.
  5. Skicka in!

Läs mer om sen anmälan och behörighetskrav här.