Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Vårdyrkeshögskolan i Almedalen

Event - 06/12/2019

Vårdyrkeshögskolan medverkar under de första dagarna av Almedalsveckan i Visby och i år representeras vi av Per Häggman, utbildningsdirektör vid Plushögskolan AB (som Vårdyrkeshögskolan är en del av) och Helena Matthews, affärsutvecklingschef vid Plushögskolan AB.

Vi finns på plats för att nätverka, träffa och föra samtal med branschen och näringslivsrepresentanter samt inspireras och få information om det senaste inom utbildningsbranschen och andra branscher som vi rör oss inom.

Seminarier där vi finns på plats:

1 juli 2019

2 juli 2019

Planerar ni en panel eller debatt under Almedalsveckan?

Fyll den med kunskap om yrkeshögskolan, kompetensförsörjning, digitalisering eller framtidsutsikter inom vårdbranschen och skolvärlden! Vi är gärna med och delar med oss av vår kunskap och kompetens inom utbildningsområdet.

Kontakta Per (per.haggman@plushogskolan.se) eller Helena (helena.matthews@plushogskolan.se) för mer information om vårt intresse för paneldebatter.

Publicerad: 2019-06-12