Vårdyrkeshöskolan skänker julgåva till välgörenhetsorganisationer

Nyhet - 12/18/2020

Med bara några dagar kvar av 2020 vill vi säga stort tack till alla våra studerande och alla de som engagerat sig i våra utbildningar under året. Vi lämnar ett speciellt år bakom oss och blickar nu framåt mot 2021!

Varje år brukar vi på Vårdyrkeshögskolan stödja en välgörenhetsorganisation tillsammans med våra systerskolor Affärshögskolan och Teknikhögskolan, och i år är inget undantag. Vi har valt att stödja två hjälporganisationer detta år. Den ena är Stadsmissionen i deras arbete för personer i ekonomisk och social utsatthet. Gåvan ger möjlighet till både akut hjälp och långsiktig förbättring. Den andra är Barncancerfonden i deras kamp för att fler barn ska överleva cancer. Gåvan hjälper forskningen framåt och ser till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver.

Tillsammans gör vi skillnad! God jul & gott nytt år önskar vi på Vårdyrkeshögskolan