Policy för Vårdyrkeshögskolan i sociala medier

Vi utbildar människor för människor, och vi brinner för det. I våra sociala medier, på bland annat vår Facebooksida och LinkedIn så delar vi med oss av vad som är på gång hos oss, delar nyheter och reportage med våra studerande med mera, för att du ska få det senaste från de områden som vi utbildar inom.

Relevant och aktuellt i våra sociala medier

För att hålla våra flöden och annonser relevanta och aktuella, förbehåller vi oss rätten att ta bort innehåll av sådan karaktär som inte håller sig till det ämnet, marknadsför annan verksamhet, kan anses stötande eller kränkande, bryter mot dataskyddsförordningen GDPR eller på något annat sätt är brottsligt eller inte i linje med verksamhetens värdegrund. Om en person upprepade gånger bryter mot denna policy kommer den att stängas av från sidan och eventuellt innehåll postat av berörd kommer att tas bort.

Läs även igenom Facebooks och Instagrams generella användarvillkor.

Kontakt

Har du frågor eller vill du anmäla något? Kontakta oss på marknad@plushogskolan.se. Är det relaterat till GDPR så mejla till dataskyddsombud@plushogskolan.se.

Senast uppdaterad: 2019-02-25