Vårdyrkeshögskolan – din yrkeshögskola i Lund

I vackra Skåne hittar vi den medeltida staden Lund – en av Skandinaviens äldsta städer. Skolfrågor är högt prioriterade och Lund har under de senaste tolv åren befunnit sig på topplaceringarna över Sveriges bästa skolkommuner. Förutom universitet och utbildning är det en kulturstad som har det mesta inom konst, dans, film, teater och litteratur. Staden är rik på idrotts- och friluftsliv samt föreningsverksamhet.

Boende i Lund

Plugga hos Vårdyrkeshögskolan i Lund? Behöver du flytta till en, för dig, ny stad eller skaffa annat boende under din studietid hos oss? Vi som yrkeshögskola kan inte ordna med boende för våra studerande, men vi ger gärna tips på vad som finns i området.

Boplats Syd förmedlar lägenheter från fler än 60 hyresvärdar i flera skånska kommuner, däribland Lund. HSB erbjuder också flertalet hyreslägenheter. Om du kan tänka dig att bo en bit utanför Lund kan även Staffanstorp vara ett bra alternativ.

Välkommen till VH i Lund!

Vårdyrkeshögskolan
Kalkstensvägen 3