Vårdyrkeshögskolan – din yrkeshögskola i Stockholm

I Stockholm finns Sveriges ekonomiska motor och en knapp fjärdedel av landets totala arbetsmarknad. Här huserar vi i nyrenoverade lokaler i Liljeholmen, stationen som är en knutpunkt för tunnelbanan, bussar och tvärbanan. För dig som åker kollektivt tar du tunnelbanans röda linje till Liljeholmen, cirka 10 minuters färd från T-Centralen, alternativt tvärbanan till Liljeholmen eller Årstadal. Sedan ligger vi belägna med cirka 5-8 minuters promenad därifrån.

Hos oss kan du studera inom alla våra utbildningsområden och vi erbjuder också flertalet diplomutbildningar och företagsutbildningar. Vi skräddarsyr även utbildningar på uppdrag av företag.

Boende i Stockholm

Plugga hos Vårdyrkeshögskolan i Stockholm? Behöver du flytta till en, för dig, ny stad eller skaffa annat boende under din studietid hos oss? Vi som yrkeshögskola kan inte ordna med boende för våra studerande, men vi ger gärna tips på vad som finns i området.

Att hitta en studentbostad i Stockholm kan vara svårt, men det finns ganska många vägar att gå. Du kan vända dig till Stiftelsen Stockholms StudentBostäder (SSSB) där du kan ställa dig i kö redan när du är 16 år. De har cirka 8000 bostäder fördelade över hela staden. Du kan också ställa dig i bostadskön, genom Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Du kan även välja att hyra i andra hand eller bli inneboende hos någon som hyr ut en del av sin bostad. Rum för andrahandsuthyrning och inneboende kan du hitta på bland annat Blocket.

Välkommen till VH i Stockholm!

Vårdyrkeshögskolan
Årstaängsvägen 33

stockholm@plushogskolan.se

Våra utbildningar i Stockholm

YH

Lärarassistent

Distans

Höst 2019

1 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Inga fler planerade starter

YH

Steriltekniker

Distans

Höst 2020

1,5 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Inga fler planerade starter

Vill du samarbeta med oss?

Läs mer om hur du som företag kan engagera dig i våra utbildningar.

Vår personal i Stockholm

Anneli Polstam  blid