Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Våra samarbetsmöjligheter

Som företag kan du samarbeta med oss på Vårdyrkeshögskolan på olika sätt! Bland annat kan du ta initiativ till att forma en helt ny yrkeshögskoleutbildning, ta emot studerande under deras praktikperioder, erbjuda dem anställning efter examen eller kompetensutvecklas genom skräddarsydda företagsutbildningar.

Vår vision är att vara bäst på utbildning i samarbete med företag och organisationer – något vi sysslat med i över 20 år. Tillsammans utbildar vi människor för människor.

Behov av nyrekrytering?

Alla våra yrkeshögskoleutbildningar innehåller praktik, som kallas för LIA eller lärande i arbete inom yrkeshögskolan. Ofta är praktiken uppdelad i flera perioder under studietiden där längden kan variera något, men det kan också vara en längre LIA-period.

För dig som företag innebär detta att du har möjlighet att ta emot en eller flera studerande som läser hos oss under några veckor. LIA-perioden är en utmärkt rekryteringsväg där båda parter har möjlighet att prova ett samarbete utan att förbinda sig till en anställning.

Var med och forma framtidens arbetskraft

Samtliga av våra YH-utbildningar har en ledningsgrupp kopplad till sig, med representanter från branschen. Om du vill vara med och forma innehållet i en viss utbildning för att kunna hitta rätt kompetens i framtiden är detta en ypperlig chans. Se till att din framtida arbetskraft är rätt utbildad, och engagera dig i yrkeshögskolan.

Företagsutbildning

Utveckla dig och dina medarbetare med skräddarsydda företagsutbildningar och koncept! Vi erbjuder ”uppdragsutbildningar” inom flera områden som möter era behov och krav på kompetensutveckling. Utbildning på plats eller distans? Studietakt? Upplägg? Det är upp till dig! Vi hjälper dig att ta fram den bästa utbildningen för ditt företag.

Utbildningsområdena kan vara allt från pedagogik i skolan till vårdadministration och mikrobiologi. Det kan vara kortare kurser eller mer omfattande utbildningar. Allt arbetas fram och anpassas utifrån ditt behov!

I vårt nätverk finns över 300 erfarna utbildare från näringslivet som besitter spetskompetens och ger er dagsaktuell kunskap från branschen. Vi skapar branschspecifika utbildningar utifrån era behov och önskemål, som gör det möjligt att lyfta den interna kunskapsnivån. Genom att höja kompetensnivån skapas mervärde, arbetsglädje och en ökad motivation.

Med många års erfarenhet i branschen vet vi hur man bäst utbildar för framtiden. Vi inspirerar, utbildar och ger de rätta verktygen för människors utveckling i arbetslivet, och vi gör det med glädje!

Kontakta oss

Är du nyfiken på att inleda ett samarbete med Vårdyrkeshögskolan? Eller vill du veta mer om oss? Kontakta vår affärsområdesansvarige.

Stina Helenefors blid

Stina Helenefors
Affärsområdesansvarig
072-550 78 92
stina.helenefors@plushogskolan.se

Viktoria Cabrera blid

Viktoria Cabrera
Researcher
076-083 20 92
viktoria.cabrera@plushogskolan.se