×
 

Utbilda eller föreläs hos Vårdyrkeshögskolan

Vilken kunskap vill du dela med dig av? Som utbildare hos oss utvecklar du både dig själv, våra studerande och samhället i stort. Det är ett stimulerande och kreativt arbete där du möter engagerade kursdeltagare. I dag har vi ett stort nätverk av personer från arbetslivet som konsultar som utbildar i en eller flera kurser. Välkommen att inspirera våra studerande!

Ansvara för en kurs i ditt expertområde

Som utbildare ansvarar du för en kurs och leder studerande genom föreläsningar, handledningar och examinationsmoment. Kursernas upplägg och längd varierar beroende på studieformen, men vanligtvis pågår en kurs i 4-8 veckor. Undervisningen kan ske på plats i våra lokaler eller digitalt. Våra YH-utbildningar innehåller blandade kurser inom bland annat vårdhygien, anatomi, sjukvårdens organisation, juridik, etik, bemötande och kommunikation. Vilka kurser våra utbildningar innehåller hittar du på utbildningssidorna. Kontakta utbildningsledaren för mer information.

Examination och pedagogik

En lyckad kunskapsöverföring grundar sig i en bra och intresseväckande pedagogik. Därför ger vi dig som ny utbildare hos oss verktyg och vägledning in i rollen. Utöver en pedagogisk handbok som du kan luta dig tillbaka på, får du tillgång till ett onlinebaserat onboarding-verktyg. Där får du tips och svar på frågor om hur du blir en klockren utbildare. Dessutom finns våra utbildningsledare och ledningsgrupper med som bollplank under kursens gång. Det viktiga är att du brinner för ditt ämne och har viljan att dela med dig av dina kunskaper.

Gästföreläs

Våra studerande älskar att få inblick i olika branschföretag! Har du något spännande projekt på gång eller är du kanske insatt i något branschaktuellt ämne? Välkommen att gästföreläsa! Kontakta utbildningsledaren för utbildningen du är intresserad av att föreläsa i. Din erfarenhet från arbetslivet är värdefull!

Det bästa med utbildningen är utbildarna! Deras intresse och entusiasm för sina ämnen lyser verkligen igenom, vilket är helt fantastiskt.

- Studerande på Instrument- och steriltekniker

Bli en del av vårt nätverk

Vi söker hela tiden efter utbildare till våra program och kurser som med hög kvalitet vill leverera fantastisk utbildning! Vi ser att du är en självgående inspiratör som skapar engagemang. Tidigare erfarenhet från yrkeshögskola eller utbildning är meriterande, men det viktigaste är att du brinner för ditt ämne och vill utveckla andra människor. Uppdragen kan variera mellan Vårdyrkeshögskolan, Affärshögskolan och Teknikhögskolan då vi är systerskolor i Plushögskolan AB. Du väljer själv vilka områden du är intresserad av att utbilda inom via formuläret här på sidan. Välkommen att ansöka till vårt utbildarnätverk!

Kontakt vid match

När vi får in uppdrag som matchar dig hör vi av oss med mer information. Intresseanmälan är inte bindande utan du tar ställning först när du får ett uppdrag presenterat för dig. Ersättning diskuteras utifrån konsultuppdragets omfattning. Du kan även se om vi har lediga tjänster som passar dig på vår jobbsida.