×
 

Hoppa till innehållet

Uppdragsutbildningar för upskill och reskill

Utveckla dig och dina medarbetare med en uppdragsutbildning! Vi erbjuder unika koncept inom vård, hälsa, pedagogik, administration och socialt arbete. Med många års erfarenhet i branschen vet vi hur man bäst utbildar för framtiden. Genom att höja ditt företags interna kompetensnivå skapas mervärde, arbetsglädje och ökad motivation.

 • Vi finns över hela landet

  Vi finns i hela Sverige och kan genomföra kortare kurser och mer omfattande personalutbildningar för företag och organisationer över hela landet.

 • Handplockade utbildare

  I vårt nätverk finns över 300 erfarna utbildare från näringslivet som besitter spetskompetens, vilket ger er dagsaktuell kunskap.

 • Flexibel utbildningsform

  Vi anpassar upplägget så att det passar ditt företag. Vi kan komma ut till er, vara på plats i våra lokaler eller köra digitalt på distans med reglerad studietakt.

Tidigare framtagna koncept

 • Internutbildning för AcadeMedia

  För första gången någonsin startade Vårdyrkeshögskolan hösten 2021 en grundkurs i Pedagogisk och Social Trygghet (PST) för resurspersoner som arbetar i utbildningskoncernen AcadeMedia.

 • Diplomutbildning för Region Gävleborg

  I samarbete med Region Gävleborg utformade vi en utbildning som syftade till att utbilda regionens befintliga personal till medicinska sekreterare. Läs om samarbetet.

 • Digitala kurser

  Vi erbjuder även ett brett utbud av digitala kurser för upskill och reskill. De har ett flexibelt upplägg med valfri studietakt. Köp de var för sig eller bygg ihop ett kurspaket.

Kontakt

Intresserad av en uppdragsutbildning? Välkommen att kontakta vårt affärsteam som berättar mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag.