Kul att du har hittat hit!

Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer, kommande event och inspiration. Nyheter och event är perfekt för dig som vill veta vad som händer hos oss, det kan handla om nya utbildningar eller när du kan besöka oss, genom medverkan på informationsträffar eller mässor. Missa inte heller våra tips och inspiration, där kan du läsa om allt ifrån hur du på bästa sätt planerar dina distansstudier till hur du söker jobb efter examen.

För dig som är nyfiken på en specifik utbildning eller bransch utifrån en studerandes perspektiv så ska du definitivt spana in våra intervjuer, som vi även gör med företagsrepresentanter och personal då och då. Har du specifika frågor som rör någon av våra YH-utbildningar? Spana in vår FAQ.

Våra pressmeddelanden

Följ AcadeMedia på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden, som publiceras genom just AcadeMedia som Vårdyrkeshögskolan är en del av.

Utbildningar 2021 Featured blid Nyhet

19/01/2021

Utbildningar 2021

Funderar du på att börja studera, vidareutbilda dig eller kanske karriärväxla? Nu kan vi glatt presentera höstens utbildningsutbud hos Vårdyrkeshögskolan. Ansökan öppnar den 10 februari.

Vårdyrkeshöskolan skänker julgåva till välgörenhetsorganisationer Featured blid Nyhet

18/12/2020

Vårdyrkeshöskolan skänker julgåva till välgörenhetsorganisationer

Istället för en traditionell julklapp skänker Vårdyrkeshögskolan varje år en julgåva till en hjälporganisation. Detta år skänker vi en gåva till Stadsmissionen och Barncancerfonden för att dels stödja arbetet för personer i ekonomisk och social utsatthet, dels hjälpa barn som drabbats av cancer.

Tips till dig som söker LIA Featured blid Tips och inspiration

19/11/2020

Tips till dig som söker LIA

LIA-perioden är ett tillfälle för dig att lära dig mer om vad yrket innebär i praktiken och få mer arbetslivserfarenhet. Det är även din väg in i en ny bransch. Därför har vi listat våra bästa LIA-söktips!

Hitta rätt utbildning med denna tjänst Featured blid Nyhet

12/11/2020

Hitta rätt utbildning med denna tjänst

Hitta rätt utbildning med den nya tjänsten Snackamedsyv.se. Där erbjuds rådgivning av studie- och yrkesvägledare, online!

Vårdyrkeshögskolan vill erbjuda fler utbildningsmöjligheter 2021 Featured blid Nyhet

06/11/2020

Vårdyrkeshögskolan vill erbjuda fler utbildningsmöjligheter 2021

Inom yrkeshögskolan ansöker vi om att få starta utbildningar som matchar branschens kompetens- och rekryteringsbehov. Nu har vi ansökt om fler utbildningsstarter under 2021. Se hela listan på sökta utbildningar här!

Antagningsbesked för decemberstarterna Featured blid Nyhet

02/11/2020

Antagningsbesked för decemberstarterna

Har du ansökt till någon av våra decemberstarter av Tandsköterska eller Steriltekniker? Här får du veta när antagningsbeskedet kommer.