Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Vårdyrkeshögskolans nyhetsrum!

Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer, kommande event och inspiration. Nyheter och event är perfekt för dig som vill veta vad som händer hos oss, det kan handla om nya utbildningar eller när du kan besöka oss, genom medverkan på informationsträffar eller mässor. Missa inte heller våra tips och inspiration, där kan du läsa om allt ifrån hur du på bästa sätt planerar dina distansstudier till hur du söker jobb efter examen.

För dig som är nyfiken på en specifik utbildning eller bransch utifrån en studerandes perspektiv så ska du definitivt spana in våra intervjuer, som vi även gör med företagsrepresentanter och personal då och då. Har du specifika frågor som rör någon av våra YH-utbildningar? Spana in vår FAQ.

Våra pressmeddelanden

Följ oss på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden, som publiceras genom Plushögskolan AB som Vårdyrkeshögskolan är en del av.


Digital informationsträff om Steriltekniker Featured blid Event

19/03/2020

Digital informationsträff om Steriltekniker

Nyfiken på distansutbildningen Steriltekniker? Välkommen på digital informationsträff den 1 april, så berättar vi mer om utbildningen och allt som hör till att läsa på en yrkeshögskola.

Temporär förändring: distansundervisning för samtliga utbildningar Featured blid Nyhet

18/03/2020

Temporär förändring: distansundervisning för samtliga utbildningar

Regeringen och Folkhälsomyndigheten rekommenderar att alla yrkeshögskolor ska övergå till distansundervisning för att begränsa smittspridningen av coronaviruset Covid-19. Vi följer regeringens rekommendation och kommer temporärt att ställa om till distansundervisning. Anpassningar kommer att ske utifrån varje utbildnings förutsättningar.

Informationsträff i Uddevalla Featured blid Event

27/02/2020

Informationsträff i Uddevalla

Välkommen på digital informationsträff via livesändning den 19 mars, för dig som är intresserad av distansutbildningen Steriltekniker.

Hemsidan får nytt utseende Featured blid Nyhet

20/02/2020

Hemsidan får nytt utseende

Nu kan du ta del av nya funktioner och snyggare layout på hemsidan! Spana in redan idag.

Ansökan öppnar för HT-20 Featured blid Event

08/01/2020

Ansökan öppnar för HT-20

Ansökan till höstens utbildningsstarter öppnar 3 februari. Här finner du hela utbildningsutbudet för 2020!

Vårens LIA-perioder hos Vårdyrkeshögskolan Featured blid Nyhet

20/12/2019

Vårens LIA-perioder hos Vårdyrkeshögskolan

Vill ditt företag ta emot en studerande på praktik under våren 2020? Praktik kallas för LIA eller lärande i arbete inom yrkeshögskolan, och är en gynnsam möjlighet för alla parter!