Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Vårdyrkeshögskolans nyhetsrum!

Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer, kommande event och inspiration. Nyheter och event är perfekt för dig som vill veta vad som händer hos oss, det kan handla om nya utbildningar eller när du kan besöka oss, genom medverkan på informationsträffar eller mässor. Missa inte heller våra tips och inspiration, där kan du läsa om allt ifrån hur du på bästa sätt planerar dina distansstudier till hur du söker jobb efter examen.

För dig som är nyfiken på en specifik utbildning eller bransch utifrån en studerandes perspektiv så ska du definitivt spana in våra intervjuer, som vi även gör med företagsrepresentanter och personal då och då. Har du specifika frågor som rör någon av våra YH-utbildningar? Spana in vår FAQ.

Våra pressmeddelanden

Följ oss på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden, som publiceras genom Plushögskolan AB som Vårdyrkeshögskolan är en del av.


Återgång från distans till platsbundet i höst Featured blid Nyhet

09/07/2020

Återgång från distans till platsbundet i höst

Efter månader av distansstudier kommer Vårdyrkeshögskolan i höst att öppna upp våra lokaler som vanligt för er som studerar en platsbunden utbildning! Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer, och säkerställer att du kan känna dig trygg i våra lokaler.

Kontakta oss under sommaren Featured blid Nyhet

09/07/2020

Kontakta oss under sommaren

Behöver du komma i kontakt med oss under sommaren? Här kommer matnyttig information för dig som undrar över något.

Vårdyrkeshögskolans nya korta utbildningar Featured blid Nyhet

07/07/2020

Vårdyrkeshögskolans nya korta utbildningar

Idag kom MYH med besked om vilka korta YH-utbildningar Vårdyrkeshögskolan kommer att erbjuda i höst! Se vilka här.

Besked om extra utbildningsstarter här! Featured blid Nyhet

01/07/2020

Besked om extra utbildningsstarter här!

Imorse kom beskedet från Myndigheten för yrkeshögskolan som vi på Vårdyrkeshögskolan, som så många andra yrkeshögskolor väntat på. Se vilken utbildning som tilldelats extrastart!

Bland nischade tandsköterskor och specialiserade tandläkare Featured blid Intervju

30/06/2020

Bland nischade tandsköterskor och specialiserade tandläkare

Dajana Panjik har testat på flera yrken innan hon slutligen insåg att tandsköterskeyrket var något för henne. I juni tog hon examen från tandsköterskeutbildningen på Vårdyrkeshögskolan, strax efter att ha avslutat sin sista LIA-period på Aqua Dental. Där träffade hon nischade sköterskor och specialisttandläkare.

Antagningsbesked för hösten 2020 Featured blid Nyhet

18/06/2020

Antagningsbesked för hösten 2020

Nu har antagningsbeskedet kommit! Här är svar på vanliga frågor kring antagningen.