Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer, kommande event och inspiration. Nyheter och event är perfekt för dig som vill veta vad som händer hos oss, det kan handla om nya utbildningar eller när du kan besöka oss, genom medverkan på informationsträffar eller mässor. Missa inte heller våra tips och inspiration, där kan du läsa om allt ifrån hur du på bästa sätt planerar dina distansstudier till hur du söker jobb efter examen.

Våra pressmeddelanden

Följ AcadeMedia på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden, som publiceras genom just AcadeMedia som Vårdyrkeshögskolan är en del av.

Diplomutbildning hjälpte Hanna att bli medicinsk sekreterare Featured blid Intervju

22/03/2021

Diplomutbildning hjälpte Hanna att bli medicinsk sekreterare

För Hanna var det inte alltid självklart att hon ville vidareutbilda sig, men när chansen uppstod att via jobbet utbilda sig till medicinsk sekreterare så kunde hon inte motstå.

Ansökan för HT-21 är öppen Featured blid Nyhet

10/02/2021

Ansökan för HT-21 är öppen

Dags att investera i kunskap? Din karriär startar hos Vårdyrkeshögskolan! Nu är ansökningswebben öppen så att du kan ta steget närmare ditt drömyrke.

Digitala informationsträffar Featured blid Event

09/02/2021

Digitala informationsträffar

Vi vet att det kan snurra många frågor i huvudet för dig som funderar på att söka en utbildning. Därför anordnar vi på Vårdyrkeshögskolan digitala informationsträffar så att du kan få svar på alla dina frågor och känna dig trygg i ditt val av utbildning.

Utbildningar 2021 Featured blid Nyhet

19/01/2021

Utbildningar 2021

Funderar du på att börja studera, vidareutbilda dig eller kanske karriärväxla? Nu kan vi glatt presentera höstens utbildningsutbud hos Vårdyrkeshögskolan. Ansökan öppnar den 10 februari.

Vårdyrkeshöskolan skänker julgåva till välgörenhetsorganisationer Featured blid Nyhet

18/12/2020

Vårdyrkeshöskolan skänker julgåva till välgörenhetsorganisationer

Istället för en traditionell julklapp skänker Vårdyrkeshögskolan varje år en julgåva till en hjälporganisation. Detta år skänker vi en gåva till Stadsmissionen och Barncancerfonden för att dels stödja arbetet för personer i ekonomisk och social utsatthet, dels hjälpa barn som drabbats av cancer.

Tips till dig som söker LIA Featured blid Tips och inspiration

19/11/2020

Tips till dig som söker LIA

LIA-perioden är ett tillfälle för dig att lära dig mer om vad yrket innebär i praktiken och få mer arbetslivserfarenhet. Det är även din väg in i en ny bransch. Därför har vi listat våra bästa LIA-söktips!