Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Vårdyrkeshögskolans nyhetsrum

Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer, kommande event och inspiration. Nyheter och event är perfekt för dig som vill veta vad som händer hos oss, det kan handla om nya utbildningar eller när du kan besöka oss, genom medverkan på informationsträffar eller mässor. Missa inte heller våra tips och inspiration, där kan du läsa om allt ifrån hur du på bästa sätt planerar dina distansstudier till hur du söker jobb efter examen.

Pressrum

Följ AcadeMedia på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden, som publiceras genom just AcadeMedia som Vårdyrkeshögskolan är en del av.


Vårdyrkeshögskolan erbjuder korta YH-utbildningar Featured blid Nyhet

11/06/2021

Vårdyrkeshögskolan erbjuder korta YH-utbildningar

Igår kom beskedet om vilka korta YH-utbildningar vi på Vårdyrkeshögskolan blivit beviljade att starta 2021/2022! Spana in våra kompetenskurser för dig som yrkesverksam.

Nya coronariktlinjer: Återgång till undervisning på plats Featured blid Nyhet

31/05/2021

Nya coronariktlinjer: Återgång till undervisning på plats

Från och med den 1 juni börjar Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd om stegvis återgång till undervisning på plats att gälla. Det innebär att rådet om att utbildningar för vuxna bör erbjuda distansundervisning upphör att gälla.

Diplomutbildning hjälpte Hanna att bli medicinsk sekreterare Featured blid Intervju

22/03/2021

Diplomutbildning hjälpte Hanna att bli medicinsk sekreterare

För Hanna var det inte alltid självklart att hon ville vidareutbilda sig, men när chansen uppstod att via jobbet utbilda sig till medicinsk sekreterare så kunde hon inte motstå.

Ansökan för HT-21 är öppen Featured blid Nyhet

10/02/2021

Ansökan för HT-21 är öppen

Dags att investera i kunskap? Din karriär startar hos Vårdyrkeshögskolan! Nu är ansökningswebben öppen så att du kan ta steget närmare ditt drömyrke.

Digitala informationsträffar Featured blid Event

09/02/2021

Digitala informationsträffar

Vi vet att det kan snurra många frågor i huvudet för dig som funderar på att söka en utbildning. Därför anordnar vi på Vårdyrkeshögskolan digitala informationsträffar så att du kan få svar på alla dina frågor och känna dig trygg i ditt val av utbildning.

Utbildningar 2021 Featured blid Nyhet

19/01/2021

Utbildningar 2021

Funderar du på att börja studera, vidareutbilda dig eller kanske karriärväxla? Nu kan vi glatt presentera höstens utbildningsutbud hos Vårdyrkeshögskolan. Ansökan öppnar den 10 februari.