Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Vårdyrkeshögskolans nyhetsrum!

Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer, kommande event och inspiration. Nyheter och event är perfekt för dig som vill veta vad som händer hos oss, det kan handla om nya utbildningar eller när du kan besöka oss, genom medverkan på informationsträffar eller mässor. Missa inte heller våra tips och inspiration, där kan du läsa om allt ifrån hur du på bästa sätt planerar dina distansstudier till hur du söker jobb efter examen.

För dig som är nyfiken på en specifik utbildning eller bransch utifrån en studerandes perspektiv så ska du definitivt spana in våra intervjuer, som vi även gör med företagsrepresentanter och personal då och då. Har du specifika frågor som rör någon av våra YH-utbildningar? Spana in vår FAQ.

Våra pressmeddelanden

Följ oss på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden, som publiceras genom Plushögskolan AB som Vårdyrkeshögskolan är en del av.


Vårdyrkeshögskolan fortsätter att utbilda tolkar Featured blid Nyhet

23/10/2020

Vårdyrkeshögskolan fortsätter att utbilda tolkar

Fler kvalificerade tolkar inom arabiska och dari kommer att utbildas hos Vårdyrkeshögskolan! Nästa utbildningsstart blir under våren 2020. Läs mer om utbildningen och ansökan här.

Framtidens kompetens på LIA med start HT-20 Featured blid Nyhet

14/09/2020

Framtidens kompetens på LIA med start HT-20

Snart går våra studerande ut på LIA (praktik) för HT-20! Få in en extra resurs på ditt företag, våra studerande studerar mot framtidens kompetens inom vård.

Kort YH i pedagogik öppnar för sen anmälan Featured blid Nyhet

09/09/2020

Kort YH i pedagogik öppnar för sen anmälan

Nu öppnar vi vår korta YH-utbildning Pedagogik i fjärr- och distansundervisning för sen anmälan! Sök idag, för chans att börja studera redan i slutet av september 2020.

Nya adresser i Karlstad och Uddevalla Featured blid Nyhet

28/08/2020

Nya adresser i Karlstad och Uddevalla

En ny termin har precis startat på Vårdyrkeshögskolan, och på två orter blir det verkligen en nystart! Karlstad har nämligen precis flyttat och den 1/11 planerar även Vårdyrkeshögskolan i Uddevalla att flytta in i nya centrala lokaler. 

Nu öppnar ansökan för våra decemberstarter! Featured blid Nyhet

20/08/2020

Nu öppnar ansökan för våra decemberstarter!

Nu kan du ansöka till Steriltekniker och Tandsköterska hos Vårdyrkeshögskolan med start i december 2020.

5 tips – Så blir du redo för skolstarten Featured blid Tips och inspiration

12/08/2020

5 tips – Så blir du redo för skolstarten

Vi delar med oss av 5 smarta tips på hur du bäst förbereder dig inför skolstart.