Vårdyrkeshögskolans nyhetsrum

Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer, kommande event och inspiration. Nyheter och event är perfekt för dig som vill veta vad som händer hos oss, det kan handla om nya utbildningar eller när du kan besöka oss, genom medverkan på informationsträffar eller mässor. Missa inte heller våra tips och inspiration, där kan du läsa om allt ifrån hur du på bästa sätt planerar dina distansstudier till hur du söker jobb efter examen.

Pressrum

Följ AcadeMedia på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden, som publiceras genom just AcadeMedia som Vårdyrkeshögskolan är en del av.

Tips! Så lyckas du ta dig igenom kurslitteraturen Featured blid Tips och inspiration

14/09/2021

Tips! Så lyckas du ta dig igenom kurslitteraturen

Går det segt att ta dig igenom kurslitteraturen? Vi förstår, högskolestudier innebär ofta stora textmängder. Här ger vi dig 5 tips som kan underlätta och effektivisera läsningen.

Först ut med ny internutbildning i pedagogisk och social trygghet Featured blid Nyhet

10/09/2021

Först ut med ny internutbildning i pedagogisk och social trygghet

För första gången någonsin startade Vårdyrkeshögskolan nu i augusti en grundkurs i Pedagogisk och Social Trygghet (PST) för resurspersoner som arbetar i utbildningskoncernen AcadeMedia. Internutbildningen är ett resultat av ett fantastiskt samarbete med AcadeMedia Academy.

5 tips – Så blir du redo för skolstarten Featured blid Tips och inspiration

13/08/2021

5 tips – Så blir du redo för skolstarten

Ta del av 5 smarta tips på hur du bäst förbereder dig inför skolstart.

Korta YH-utbildningar öppna för ansökan Featured blid Nyhet

29/06/2021

Korta YH-utbildningar öppna för ansökan

Idag öppnar ansökan till våra korta YH-utbildningar med start hösten 2021. Är du yrkesverksam och vill kompetensutvecklas på distans i några veckor? Välkommen med din ansökan!

Vårdyrkeshögskolan erbjuder korta YH-utbildningar Featured blid Nyhet

11/06/2021

Vårdyrkeshögskolan erbjuder korta YH-utbildningar

Igår kom beskedet om vilka korta YH-utbildningar vi på Vårdyrkeshögskolan blivit beviljade att starta 2021/2022! Spana in våra kompetenskurser för dig som yrkesverksam.

Nya coronariktlinjer: Återgång till undervisning på plats Featured blid Nyhet

31/05/2021

Nya coronariktlinjer: Återgång till undervisning på plats

Från och med den 1 juni börjar Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd om stegvis återgång till undervisning på plats att gälla. Det innebär att rådet om att utbildningar för vuxna bör erbjuda distansundervisning upphör att gälla.